Reviews

Privé personal trainingsstudio

1 op 1 en duo-trainingen
R

In shape na zwangerschap

Verantwoord, effectief en op maat

Winnaar Golden Award 2017

Klantbeoordeling 9,75

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!
5,0 score
oktober 1, 2019

Meer zelfvertrouwen in mijn lichaam. De trainingen hebben de snelheid van mijn herstel bevordert.
Via Google ben ik bij Sharda terecht gekomen. Door de persoonlijke aanpak en ondersteuning voor herstel van mijn operatie, heb ik contact met haar gezocht. Ik wist niet waar en hoe ik moest beginnen . Sharda heeft mij aan de hand meegenomen en eerst een goede basistechniek bijgebracht. Gaandeweg zag ik verbetering in mijn techniek, conditie en manier van bewegen. Door haar manier van begeleiden heeft dit zeker mijn herstel bevordert.
Mijn vriend is zelf fysiotherapeut. Hij geeft ook aan dat mijn houding verbetert is en ik ook een actievere houding aanneem. Sharda legt de focus niet alleen op het fysieke deel, maar ook alles er omheen. Fijn om zo nu en dan mijn hart te kunnen luchten en dan verder te gaan.
Door de begeleiding heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen. Ik neem ook meer de tijd om bewegingen aan te leren en heb geleerd om te voelen wat er in mijn lijf gebeurt. Sinds het traject ben ik in staat mij beter te ontspannen. De kwaliteit van slaap is beter en ik heb meer energie door de dag heen. Mijn zelfvertrouwen in mijn lichaam is toegenomen en ook met dingen doen in het dagelijkse leven.
Wast ik lange tijd niet meer durfde was op mijn racefiets stappen en een flink stuk rijden. DIt is mijn passie. Nu kijk ik er naar uit!

Anoniem, dame
5,0 score
oktober 9, 2018

Ik heb Sharda van Peak Performing gevonden via Google – ik zocht naar een personal trainer in de buurt. Ik kende nog niemand die met Sharda gewerkt had, maar na het kennismakingsgesprek wist ik dat ik het wilde proberen. De verwachtingen die ik had waren een persoonlijke, doeltreffende aanpak. Het kost natuurlijk meer dan een gewoon een abonnement bij de sportschool, dus ik hoopte op een mooi resultaat. En dankzij Sharda heb ik bereikt wat ik wilde. Voordat ik met haar aan de slag ging bewoog ik onvoldoende, was niet helemaal tevreden met mijn lichaam en kon me niet voldoende motiveren om te sporten. Wat mij het meeste aansprak was de ontzettend persoonlijke aanpak van Sharda! Ze staat altijd voor je klaar! Er was ook genoeg variatie, wat het leuk maakt! Sharda let heel erg op de kwaliteit van de uitvoering van de oefeningen. De basis moet eerst goed zijn, alvorens nog verder te gaan. Ik heb, dankzij Sharda, geleerd om aan te voelen of ik de oefeningen al dan niet correct uitvoer. Ze heeft me ook bijgestaan met voedingsadvies op maat. En daarbij was ze erg flexibel qua locatie, data en tijdstippen, wat goed uitkomt gezien mijn drukke baan. Ik voel me nu veel beter in mijn vel en kan me beter motiveren om te gaan sporten. Zonder twijfel beveel ik haar diensten aan! Het is volgens mij de ideale manier om (terug) in vorm te geraken. Ze is er 1 uit de 1000! Bedankt, Sharda!

Alexandra, 32 jaar