Reviews

Privé personal trainingsstudio

1 op 1 en duo-trainingen
R

In shape na zwangerschap

Verantwoord, effectief en op maat

Winnaar Golden Award 2017

Klantbeoordeling 9,75

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!
5,0 score
april 8, 2021

In 2015 en 2020 met Sharda getraind. Ze heeft oog voor detail! Wanneer we bezig zijn kan ik geen seconde de kantjes er vanaf lopen 🙂 Ze ziet heel duidelijk wat er bij mijn lichaam gebeurt. En vraagt dan ook wat ik zelf merk. Dit is toch net weer even die stap die ik zelf niet maak. Door haar vragen en de oefeningen die ze mij liet doen, begrijp ik steeds beter hoe het echt gaat met mijn lijf. Zelf schrok ik wel van mijn conditie hoe het achteruit was gegaan. In het verleden had ik al eerder een traject gedaan bij Sharda. Door drukte met werk en de zaak is het daarna wat bergafwaarts gegaan. Mijn rug voelt beter, ik heb geen pijn meer. Ben mij meer bewust hoe ik op kantoor zit en in de auto. Ook heb ik sporten zelf weer op kunnen pakken. Daarvoor was ik te angstig dat er wat zou gebeuren, vandaar dat ik bij Sharda aan de bel had getrokken. Altijd fijn om door haar getraind te worden! Brengt me veel meer dan ik van tevoren altijd dacht.

Rene
5,0 score
april 8, 2021

Na mijn zwangerschap wist ik dat ik ergens moest beginnen, maar niet hoe. Ik had altijd gesport, verschillende groepslessen gevolgd wat ik ook echt leuk vond. Voor mijn gevoel was mijn lijf daar niet aan toe en met de zorg voor mijn eerste zoontje had ik ook veel minder energie. In het begin vond ik het erg spannend wat ik kon verwachten. Zelf heb ik graag de controle en nu wist ik niet echt hoe of wat. Sharda stelde mij al erg snel op mijn gemak. Ze liet mij ervaren en zien hoe het echt ging met mijn lichaam. Ik heb spieren gevoeld die ik al die jaren met zelf sporten nooit eerder had gevoeld. Een behoorlijke bewustwording voor mij. Nooit gedacht dat een training zo intensief kon zijn zonder dat je allerlei springoefeningen aan het doen bent. Na enige tijd had ik weer een controle bij de bekkentherapeut. Ze was verbaasd over de echo die ze zag hoe mijn diastase beter was en het weefsel en de spieren er omheen sterk waren. Blij dat ik dit traject heb gedaan. Was wel even vreemd onze laatste training dat we afscheid namen. Je bouwt toch een vertrouwensband op en ik was gewend aan onze regelmaat. Ontzettend veel geleerd over mijn lijf en weet nu ook welke signalen belangrijk zijn. Ik sta weer letterlijk stevig in het leven!

Cloe
5,0 score
oktober 1, 2019

Met een auto immuunziekte en artrose, weet ik dat bewegen ontzettend belangrijk is. De trainingen met Sharda hebben ervoor gezorgd dat ik fysiek en mentaal fitter door het leven ga.
De oefeningen passen bij de staat van mijn lichaam, altijd op maat. Ik voel mij meer flexibel, heb minder last van pijn nadat we hebben getraind. De sessies waren ook altijd gevarieerd. Wanneer oefeningen beter gingen zorgde Sharda ervoor dat er weer een volgende uitdaging kwam.
De sessies waren leuk, ook gezellig en ik kon altijd mijn ei kwijt na een hectische week. Fijne samenwerking en met veel tools kan ik zelfstandig oefeningen doen om mijn lijf op een goede manier te onderhouden.

Yvonne, 60 jaar