Personal training

Privé personal trainingsstudio

1 op 1 en duo-trainingen
R

In shape na zwangerschap

Verantwoord, effectief en op maat

Winnaar Golden Award 2017

Klantbeoordeling 9,75

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

Personal training Alphen aan den Rijn

Met personal training bereik je in korte tijd de resultaten die je al zo lang zelf wilt bereiken of waar je anders veel langer over doet. In tegenstelling tot zelfstandig trainen in de sportschool train je bij Peak Performing in een privé personal trainingsstudio in Alphen aan den Rijn. We trainen op een slimme manier: resultaatgericht, de juiste oefeningen, passend bij jouw doelen en gericht op het voorkomen van blessures.

Resultaat bereiken daar komt meer bij kijken dan even een paar uur knallen. In mijn studio ben ik je personal trainer, in het dagelijks leven jouw personal coach voor een gezonde leefstijl.

Trainen met een personal trainer is bovendien gezellig en werkt motiverend, waardoor je het goed volhoudt. Jij hebt een doel, ik de oplossing op maat en samen voeren we die uit. Woon je in regio Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Boskoop, Zoetermeer of Aarlanderveen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Mijn werkwijze als personal trainer

Tijdens een telefoongesprek hoor ik graag wat je wensen, doelen en verwachtingen zijn. Op die manier weet ik wat ik voor je kan betekenen. Daarna volgt een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek.

Of het nu gaat om een slank en fit lichaam, een goede conditie of spiermassa en spierkracht opbouwen; we gaan voor beste versie van jezelf! Tijdens het gesprek beantwoord ik al jouw vragen en gaan we dieper in op wat je wilt.

Is er een klik? Dan gaan we starten. Dit is belangrijk voor een succesvol resultaat. Als personal coach help ik je ook met doorbreken van vaste patronen, wat nodig is voor blijvend resultaat. Deze leefstijlverandering helpt jou om een gezond leven te leiden, waarin je andere keuzes maakt met betrekking tot voeding en beweging.

=

Een gezonde leefstijl en langdurig resultaat heeft te maken met nieuwe gedragspatronen. Dit is een onderdeel van het traject.

Zoek je een personal trainer in Alphen aan den Rijn?

Kom dan trainen bij Peak Performing! Vanuit regio Koudekerk aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Boskoop, Zoetermeer en Aarlanderveen is de studio in Alphen aan den Rijn uitstekend bereikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

=

Peak Performing

KvK: 55555158

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

[email protected]

Stuur een e-mail

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.