Personal training aan huis

Personal training aan huis

op maat 1 op 1

R

In shape na zwangerschap

Verantwoord en effectief 

Gecertificeerd trainer en coach

Klantbeoordeling 9,75

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

Personal training aan huis in Alphen aan den Rijn

Vanaf 1999 ben ik werkzaam in de sportbranche. Door ervaring, kennis en scholing heb ik de keuze gemaakt personal training in een ander daglicht te plaatsen. Niet de bekende knal trainingen, alles eruit halen wat erin zit met een focus op verandering in voeding.

Wel vanuit de volgende visie:

– Weer (in) contact met je lijf. Uit je hoofd terug in je lijf.

– Fysiek fit met als gevolg mentaal sterk en andersom.

– Lichamelijk sterk en krachtig; letterlijk stevig in je schoenen staan. 

– Souplesse, bewegelijkheid en doorbloeding verbeteren; lekker in je vel zitten.

Ik hanteer het principe ‘de kracht van eenvoud’. Dit houdt in dat ik werk met eigen lichaamsgewicht, een mat en een dyna-band. Op deze manier ontstaat er een dynamiek en communicatie tussen je mentale- en fysieke staat. Trainen zie ik als non-verbaal communiceren. Er schuilt een verhaal achter de manier waarop wij bewegen.  Wanneer fysiek en mentaal elkaar positief ondersteunen en versterken staat er een heel ander persoon voor de spiegel.

Voor wie?

Herken jij jezelf in een of meerdere opmerkingen?

* Ik voel mij minder fit en heb weinig energie

* Zelf kom ik er niet aan toe om te trainen.

* Welke oefeningen voor mij werken en passen bij mijn lichaam weet ik niet.

* Ik ben minder lenig en heb meer last van kleine fysieke kwaaltjes dan voorheen.

* Ik heb een burn-out en wil graag op deze manier mentaal weerbaar worden

* Graag laat ik mij ont-zorgen, door alle verantwoordelijkheden die ik al heb. 

* Besparen van reistijd komt mij goed uit.

* Ik hecht waarde aan veilig en verantwoord trainen met duurzaam resultaat.

Dan ben je aan het juiste adres! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

=

Fysieke inspanning voor mentale ontspanning.

Mijn werkwijze als personal trainer aan huis 

Tijdens een telefoongesprek hoor ik graag wat je wensen, doelen en verwachtingen zijn. Op die manier weet ik wat ik voor je kan betekenen. Daarna volgt een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek.

Tijdens het gesprek beantwoord ik al jouw vragen en gaan we dieper in op wat je wilt.

Is er een klik? Dan gaan we starten. Dit is belangrijk zodat je het maximale uit de sessie haalt. Gedurende het traject monitor ik hoe het gaat met de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Of dit nu algehele fitheid is, fysiek sterk, mentaal weerbaar of lekker in je vel zitten.

Jouw doelen zijn leidend hoe ik de sessies opbouw en invul. Het denkwerk ligt bij mij, voor jou de taak weggelegd om te gaan ervaren wat er gebeurd en wat het je allemaal brengt.

 

De mogelijkheden

Personal training aan huis kent drie trajecten. 

1. GOEDE START

 Je wilt graag (weer) een begin maken en merkt dat je algehele fitheid niet meer is wat het was. Ook weet je niet hoe je het beste kunt beginnen en welke oefeningen effectief zijn. Duur: 8 weken, frequentie 2 keer per week

2. EFFECTIEF ONDERSTEUNEN

 Je hebt al een bepaalde routine met bewegen / trainen, denk hierbij aan regelmatig fietsen, wandelen of zelfstandig trainen. Graag wil je effectief ondersteunt worden ter aanvulling. Duur 8 weken, frequentie 1 keer per week

3. BIJ MIJ IN ONDERHOUD

Je hebt in het verleden een traject bij mij gevolgd en je draai gevonden, maar merkt dat je toch een toeziend ook nodig hebt om structuur erin te houden. Duur en frequentie in overleg.

 

 

=

Fysieke inspanning voor mentale ontspanning.

Zoek je een personal trainer aan huis in Alphen aan den Rijn?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Meer over mij weten? Klik hier, of neem direct contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

=

Peak Performing

KvK: 55555158

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

contact@peak-performing.nl

Stuur een e-mail

Contactformulier

7 + 11 =