Personal coaching

Privé personal trainingsstudio

1 op 1 en duo-trainingen
R

In shape na zwangerschap

Verantwoord, effectief en op maat

Winnaar Golden Award 2017

Klantbeoordeling 9,75

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

Online coachingsprogramma voor vrouwen

Een gezonde en eerlijke relatie met jezelf, zorgt voor een gezonde en slanke versie van jezelf.

Stop met de strijd in je hoofd! En maak verbinding met je lijf.

Herken je dat? Het constant schommelen in gewicht, niet lekker in je vel zitten, meerdere kledingmaten in de kast voor alle ‘wat als’ scenario’s, balen van jezelf en die constante strijd in je hoofd. De excuses en argumenten redden het niet meer bij hoe je je voelt. En op dat moment ligt bijna je hele kledingkast op bed. Je kijkt ernaar en niets past meer zoals je zou willen. In de spiegel staart een persoon je aan, die je onderweg uit het oog bent verloren.

En ondanks al die verwoede pogingen, is het vuur en verlangen niet gedoofd. Een ding weet je zeker: ‘Het roer moet om!’ Daar ben je van overtuigd. En ja, wat zou het de hemel op aarde zijn als je jezelf en je lijf ook op de rit hebt. Dat maakt jouw gevoel over jezelf nog mooier.

Slim Slank & Stijlvol is een uniek afslankprogramma voor vrouwen. Wat dit programma zo anders maakt? We gaan terug naar de basis: oorzaak – gevolg, cause and effect. Een slanke versie van jezelf BEGINT NIET met een ontzettend streng dieet, trainingsprogramma’s met de meest zware oefeningen etc. Als het zo was, zou je nu niet op deze pagina zijn beland.  Dit zijn eventueel handvatten ter ondersteuning van je doel.

Een slanke versie begint in je hoofd, tussen je oren. En daar ligt direct de sleutel om die slanke versie te houden.

Wanneer is Slim Slank & Stijlvol het programma voor jou?

– Je hebt al zoveel geprobeerd en nog steeds geen blijvend resultaat bereikt.

– Je bent klaar met de relatie tussen jou en je weegschaal.

– Je past niet in een standaard hokje en hebt een manier nodig die bij je past.

– Je bent klaar met de strijd in je hoofd.

– Je wil niet meer dat weekenden ‘the weak end’ worden van de rest van de week.

– Je verlangt naar een leven zonder strijd over je gewicht, spiegelbeeld en lichaam.

– Je wilt weten hoe jij de slanke versie van jezelf kunt blijven na dit programma.

=

You can't control the wind, but you can adjust the sails.

Waarom dit programma is ontwikkeld?

Als je met je rug tegen de muur staat en denkt ‘er is geen uitweg meer’, gaan er deuren voor je open, als je ervoor kiest om erin te blijven geloven.

Ik zie, hoor en werk met zo veel vrouwen die ik hierboven heb omschreven, waar ik er ook een van ben. En uiteindelijk geloof ik in dit programma, omdat het werkt. Ik heb letterlijk toegepast wat ik anderen hier leer. En ook voor mij geldt dat ik heel veel zijwegen in ben geslagen en iedere keer op hetzelfde punt uitkwam: WEER GEFAALD. Dit programma is ontstaan om mijn volgende visie:

Echt een realistische kijk in de spiegel, zonder toeters of bellen, geen masker en wel puur. Ik leer je geen toverspreuk, het is niet een quick fix, een paar pillen of drankjes en dan komt alles goed. Ik geloof in eerlijk en oprecht samenwerken. Dit programma is een manier waar je een goede, eerlijke en heldere kijk krijgt in de spiegel. Is dit confronterend? Uiteraard! MAAR het werkt! En dat is wat we allemaal het liefste willen. Is het altijd eenvoudig en makkelijk? Nee. Gaat het je brengen waar je naar toe wilt? JA.

Ik pas het de afgelopen 15 jaar op mijzelf toe: mijn gezonde en slanke versie. En ik doe het nog steeds. Ook ik kan als personal trainer en coach met de mooiste voedingsschema’s komen. Dat is werken aan de oppervlakte, die bekende ijsberg aan de bovenkant van het water. Helaas blijft het resultaat uit, of is het tijdelijk wanneer er onder de oppervlakte een ander scenario wordt afgespeeld.

We kunnen blijven focussen op ander gedrag: andere keuzes in je boodschappenwagen, restricties opleggen, meer uren in de week trainen, een kleinere maat kleding kopen in de hoop dat…….. Wanneer dit niet werkt tot frustrerend aan toe, is het tijd voor een andere manier van aanpak. Slim Slank & Stijlvol is die andere aanpak.

Wat levert dit programma jou op?

– Je weet hoe je om moet gaan met je valkuilen.

– Je hebt de handvatten om terugval in oude patronen te voorkomen

– Je slanke versie is eindelijk binnen handbereik

– Ondersteuning waar jij het nodig hebt zodat je het programma maximaal benut

– Structuur en logische stappen om weer lekker in je vel te zitten

– Je staat weer aan het roer van je eigen fysieke verschijning

– Je voelt je goed, hebt meer energie en bent trots op je spiegelbeeld

– Een metamorfose van binnen en buiten.

=

You can't control the wind, but you can adjust the sails.

Praktische details

Het programma bestaat uit verschillende modules. Een module bevat een specifiek onderwerp. De modules hebben een logische volgorde, zodat het duidelijk en overzichtelijk blijft waar je bent in je proces.

Een module bestaat uit tekst, deze tekst wordt ook beschikbaar gesteld in pdf vorm en bij iedere module zit een audio opname. Door de audio opname heb ik de mogelijkheid om wat meer tekst en uitleg te geven over de inhoud van het onderwerp

Er is vindt per week een Zoom sessie plaats. In deze sessie nemen we al je vragen door die er bij je opkomen, situaties waar je tegenaan loopt. Zodat je weer door kunt met jou proces.

In de week van 27 april volgt er meer informatie over de inhoud van het programma.

 

Meer informatie over mijn achtergrond

Echt realistisch in de spiegel kijken gold ook voor mij. En nog steeds. Velen kennen mij als de persoon hoe ik er nu uit zie. In het verleden is het zeker anders geweest. Door mijn ‘aparte’ relatie met voeding, ken ik de pieken en dalen. Pieken staan voor; lekker in mijn vel zitten, veel energie en blij met mijn fysiek. Dalen staan voor: eetbuien, mijzelf erg slecht voelen, het liefst onder een steen verdwijnen. En ja, ook ik heb vaak genoeg de andere kant op gekeken, of gewoon NIET gekeken.

De strijd, die je voert met en tegen jezelf, kan soms heftig zijn. Wat zou het fijn zijn als alles van een leien dakje kon lopen. En door keer op keer met je neus tegen de muur op te lopen, komt er een moment van bezinning. Ergens in het verleden heb ik onderweg  afslagen genomen, met het gevolg dat ik mij steeds meer ontevreden voelde over mijn lijf.

Altijd geweten dat er een manier is om anders om te gaan met mijn eetgedrag, mijn lijf en mijn gezondheid. Die reis is in 1999 begonnen, met vallen en opstaan. Zorg dat je altijd 1 keer meer opstaat dan dat je valt.

Na de nodige opleidingen, studies, training, therapie en het deel van mijn ijsberg onder water, is dit programma ontstaan. Dit programma werkt in zo veel meer opzichten! Is het hard werken? Jazeker! En nog steeds kan ik volmondig zeggen: ‘It’s all worth it. Met dit programma wil ik het je leren, vervolgens laten ervaren en als kers op de taart integreert jouw ervaring zich in je leven. Er is niets meer uitdagender en daardoor ook mooier om gelukkig te zijn en je lekker te voelen in je eigen lijf. Met dat gevoel kan je de hele wereld aan!

=

You can't control the wind, but you can adjust the sails.

Zoek je een personal coach in Alphen aan den Rijn?

Kom dan trainen bij Peak Performing! Vanuit regio Koudekerk aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Boskoop, Zoetermeer en Aarlanderveen is de studio in Alphen aan den Rijn uitstekend bereikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

=

Peak Performing

KvK: 55555158

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

contact@peak-performing.nl

Stuur een e-mail

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.