Fit na zwangerschap

Privé personal trainingsstudio

1 op 1 en duo-trainingen

R

In Shape na zwangerschap

Verantwoord, effectief en op maat

Winnaar Golden Award 2017

Klantbeoordeling 9,75

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

Snel weer in vorm na zwangerschap

Snel weer in vorm na de zwangerschap, wie wil dat niet? Peak Performing in Alphen aan den Rijn maakt dit doel voor vrouwen wél realistisch. Het beoogde resultaat lijkt mijlenver weg, vaak herken je je lichaam niet meer terug en je energieniveau is ook niet meer wat het geweest is. Met een personal trainer pak je echt jouw moment. Je hebt een goede stok achter de deur, weet zeker dat je verantwoord traint en ziet en voelt daadwerkelijk resultaten. Graag bespreek ik tijdens een vrijblijvende intake jouw situatie en welk persoonlijk trainingstraject daar het beste bij past als drukke moeder.

Fit na zwangerschap
Fit na zwangerschap

Diastase tijdens en na de zwangerschap

Diastase is het uiteen wijken van de rechte buikspieren op de middellijn van de bindweefsel-peesplaat. Deze plaat verbindt de rechte buikspieren met elkaar In spreektaal: een opening tussen de helften van je voorste buikspieren. Je buik maakt dus ruimte voor je baby en flink ook. Tijdens je zwangerschap ontstaat er een diastase. Deze is ook aanwezig na de zwangerschap. De gevolgen van een diastase kunnen zijn een opgezette buik, lage rug- en bekkenklachten, heupklachten, obstipatie, pijn rond de navel, verstoring van ademhaling of incontinentie. Als personal trainer informeer ik je graag over diastase en wat je eraan kan doen tijdens en/of na de zwangerschap. Houding, ademhaling en de juiste oefeningen zijn hierbij toverwoorden.

Ook snel weer in vorm na je zwangerschap?

Kom dan naar Peak Performing! Vanuit heel regio Koudekerk aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Boskoop, Zoetermeer en Aarlanderveen is de privé studio in Alphen aan den Rijn uitstekend bereikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

=

Peak Performing

KvK: 55555158

06-24290450

Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek!

[email protected]

Stuur een e-mail

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.